Βοήθεια προς πλημμυροπαθείς Θεσσαλίας

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Συλλόγου για τη συλλογή βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ήταν συγκινητική και μεγαλειώδης, παρότι είναι βέβαιο ότι ανταποκριθήκατε με την ίδια θέρμη και σε άλλα καλέσματα (σχολεία, δήμοι, φορείς κ.λπ.).
Πάντα φροντίζοντας η βοήθεια να λαμβάνεται από τους πραγματικά έχοντες ανάγκη, χωρίς μεσάζοντες και πάντα έπειτα από καταγραφή επικαιροποιημένων αναγκών, σας ενημερώνουμε για τις μέχρι σήμερα κινήσεις μας, που έγιναν πραγματικότητα αποκλειστικά και μόνο λόγω της δικής σας συνδρομής.
Ταμειακά διαθέσιμα Συλλόγου
500€: αγορά εμφιαλωμένου νερού, που συνοδεύτηκε και παραδόθηκε στην ακραία πληγείσα περιοχή Δίλοφο του Δήμου Κιλελέρ από τον συνάδελφο Αντώνη Μπλιάμπλια.
Διάθεση χρημάτων εράνου (καταθέσεις στην Τράπεζα Πειραιώς και μετρητά)
– 500€: αγορά 2 τόνων ασβέστη και παράδοση στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Παλαμά και Γύρω Περιοχών με την καθοδήγηση της συναδέλφου Ελένης Βουνού.
– 250€: αγορά εσωρούχων της εταιρίας IDER για τους 60 άστεγους πληγέντες στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά με την καθοδήγηση των συναδέλφων Κατερίνας Ζαχαροπούλου και Δήμητρας Μπαρμπαδήμου (υπάλληλος Πρατηρίου Συνεταιρισμού Υπαλλήλων ΟΓΑ).
– 704,47€: αγορά μικροηλεκτρικών συσκευών και λευκών ειδών για την πλημμυροπαθή συνάδελφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΠΕΚΑ Θεσσαλίας λόγω καταστροφής του σπιτιού της, με την καθοδήγηση και καταγραφή αναγκών από τη συνάδελφο Ελένη Λαζαρίδου.
– 150€: αγορά 1.000 (πλαστικών και αλουμινίου) φαγητοδοχείων και παράδοσή τους στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» στη Λάρισα, με την καθοδήγηση της συναδέλφου Μαρίας Χαρούλη.
Αγορές συναδέλφων από το Πρατήριο του Συνεταιρισμού Υπαλλήλων ΟΓΑ
Επώνυμα εσώρουχα για τους 60 άστεγους πληγέντες στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά που διατέθηκαν από το Πρατήριο του Συνεταιρισμού σε τιμή κόστους για τον σκοπό αυτό.
* Η αποστολή περιελάμβανε και τη βοήθεια που απέστειλε (στα ίδια είδη) ο Συνεταιρισμός προς τους πληγέντες, ύψους 220€.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι…
– Η συνάδελφος Μαρία Χαρούλη ανέλαβε την επίβλεψη της παράδοσης των 500€ που αποφάσισε να διαθέσει η ΠΟΠΟΚΠ για τους πληγέντες σε τρόφιμα συσκευασμένα και μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, τοματοπολτός και μακαρόνια) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.
– Η συνάδελφος Κατερίνα Ζαχαροπούλου καθοδήγησε την προσφορά στον Δήμο Παλαμά εμφιαλωμένου νερού αξίας 500€ από τα ταμειακά διαθέσιμα του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ.
Ευχόμαστε δύναμη ψυχής στους πληγέντες, δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να βρισκόμαστε στο πλάι τους αγωνιζόμενοι από κάθε μετερίζι.
Περήφανοι που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΣΕ ΟΓΑ.
Καλή δύναμη σε όλες και όλους!
Το Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΓΑ
(ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ)