popokp

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο 19-2-2012

ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                  Αθήνα17-2-2012

Contents

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                        Αρ. Πρωτ. 3189

Πανεπιστημίου 67   105 59 Αθήνα

Τηλ: 21033137322103314570

Fax: 2103314179

grammateia@popokp.gr

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η μάχη συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται μέχρι την οριστική δικαίωση.

Θα συνεχίζεται μέχρι να επιτύχουμε την ανατροπή των εφαρμοζόμενων πολιτικών, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι δραματικές μειώσεις όχι μόνο στους κατώτατους, αλλά σε όλους τους μισθούς, οι νέες βίαιες μειώσεις στις συντάξεις -επικουρικές και κύριες- η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, η κατάργηση των Εθνικών Συλλογικών Συμβάσεων και του εναπομείναντος Κοινωνικού Κράτους.

Θα συνεχίζεται για να αποτραπούν οι νέες απολύσεις μέσα από τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις Υπηρεσιών (ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ) και τις καταργήσεις των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας.

Το νέο αυτό Μνημόνιο που περιλαμβάνει επιπλέον βάρβαρα μέτρα, που επιφυλάσσει νέες δραματικές επιπτώσεις για τους νέους, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους, που δεσμεύει τη χώρα σε βάθος χρόνου δεκαετιών και που θα αφήσει πίσω του κοινωνίες ερείπια, δεν πρέπει να εφαρμοστεί.

Ο αγώνας για την ανατροπή όλων των αποφάσεων Συγκυβέρνησης και Τρόικας, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε εργαζόμενου, του κάθε νέου. Είναι απαραίτητη και αναγκαία η συμμετοχή όλων και θα συνεχίζεται με κάθε τρόπο έως ότου έρθει η τελική δικαίωση.

Στο πλαίσιο αυτό η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιεί Συλλαλητήριο την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012, σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Ε στην Πλατεία Συντάγματος.

ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00πμ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ


Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΓΚΑ, ΤΟΝ ΟΠΑΔ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30πμ

ΠΑΤΗΣΙΩΝ κ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΚ

 

ΠΟΠΟΚΠ